MYYNTI NOUSUUN

Lahjakorttikauppa verkossa lisää ravintolan myyntiä ja tuo uusia asiakkaita.

SÄÄSTÄ AIKAA JA RAHAA

Säästä työaikaa ja kuluja korttien lähetyksessä sekä myynnissä.

HELPPO TILAUS JA TOIMITUS

Asiakas voi tilata lahjakortin vaikka Utsjoelta ja saada lahjakortin sähköisesti heti tai postitse.

OMINAISUUDET

 • Helppo ja nopea ostaminen!

  Ostaminen on tehty helpoksi ja suoraviivaiseksi - tuotteen valinnasta maksamiseen päästään 2-3 klikkauksella. Yksinkertainen ostoprosessi lisää tutkitusti myyntiä. Maksu tapahtuu valitsemasi maksupalveluntarjoajan palvelussa (Checkout, Nets, Paytrail, Lindorff). Mikäli yritykselläsi ei vielä ole maksupalvelua, autamme mielellämme valinnassa.

 • Yrityksesi näköinen kauppa kotisivuillesi

  Lahjakorttikaupan ulkoasu ja brändi (sekä yhteystiedot, tilausehdot jne) mukautetaan yrityksesi omaan graafiseen ilmeeseen ja www-sivuihin niin että lahjakorttikauppa on selkeästi osa sivustoanne ja lahjakortin ostaja kokee olevansa turvallisesti oikeassa kaupassa. Lahjakorttikaupan osoite on muotoa lahjakortti.yrityksesi.fi jotta mm. hakukoneet löytävät kauppasi!

 • Lahjakorttien lunastus

  Lahjakorttien lunastus tapahtuu helposti ja nopeasti selkeällä selainpohjaisella työkalulla. Lisähelpotusta arkeen on tarjolla Android-mobiilisovelluksen tai kassaintegraation avulla, jolloin lahjakortteja voidaan lunastaa suoraan kassajärjestelmästänne. Kassaintegraatiot on toteutettu Kassamagneetin, TuolPosin ja Micros/Oracle-tuotteiden kanssa yhteensopiviksi (Mobiilisovellus ja kassaintegraatio ovat maksullisia lisäpalveluja).
  Samalla tulee hoidettua myös lahjakorttien seuranta – ei enää exceleitä tai paperilistoja!

 • PDF-lahjakorttipohja

  PDF-toimitustavassa ostaja saa lahjakortin PDF-muotoisena omaan sähköpostiinsa. PDF-lahjakortti on nopea ja vaivaton tapa ostaa lahjakortti - yli 70% myydyistä lahjakorteistamme on PDF-muotoisia helpottaen sekä ostajan että myyjän arkea! PDF-muotoisen lahjakorttipohjan voit valita valmiista vaihtoehdoista. Tarjolla on 3 erilaista, hyväksi havaittua valmista lahjakorttipohjaa, joihin vaihdetaan logo, värit ja mahdollisesti taustakuva asiakkaan toiveen mukaan. Vaihtoehtoisesti räätälöimme lahjakorttipohjasta juuri sellaisen kuin haluat.

 • Sähköpostiosoitteiden keräys

  Ostajilta kysytään markkinointilupa ostotapahtuman aikana. Luvan antaneet voidaan hakea raportoinnin kautta ja heille voidaan tehdä suoramarkkinointia käyttämällänne sähköpostityökalulla.

 • Seuranta sekä kirjanpito- ja myyntiraportointi haltuun

  Olennainen osa lahjakorttikauppaa on lahjakorttien seuranta ja kirjanpidon raportointi. Lahjakortin erottaa "normaalista" verkkokauppatuotteesta kolme asiaa: ostettaessa tuotetta ei toimiteta, vaan asiakas ostaa rahaa, jonka yritys jää taseessaan velkaa asiakkaalle. Myynti tapahtuu kun asiakas käyttää lahjakortin liikkeessä ja velka siirtyy myynniksi. Käyttämättä jäänyt lahjakortti voidaan siirtää ALV 0% tulokseksi vasta kun lahjakortti on vanhentunut. Tämä prosessi on olennainen ja tärkeä osa lahjakorttikauppaa. Lahjakortti.eu huolehtii, että edellä mainitut prosessit pysyvät hallussa – siksi olemme tehneet lunastamiseen liittyvät toimet mahdollisimman yksinkertaisiksi, ja raportoinnista kirjanpito voi tarkistaa yhdellä klikkauksella mm. avointen saldon, vanhentuneet kortit ja tulostaa kirjanpidon liitteet. Lahjakorttien myynti voi olla myös helppoa...

 • Korttien myynti toimipisteistä

  Kaikkea ei voi myydä internetissä. Ei myöskään kaikkia lahjakortteja, vaan asiakkaat kävelevät yrityksenne ovesta sisään tai soittavat myyntipalveluunne. Lahjakortti.eu nopeuttaa ja helpottaa merkittävästi myös sisäistä prosessia ja vapauttaa yrityksen Excel-taulukoista, koska myös kassamyynti/etämyynti voidaan hoitaa lahjakortti.eu:n kaupassa! Toimipisteillä oleva henkilökunta voi käyttää lahjakorttikauppaasi samalla tavoin kuin normaali asiakas, mutta kirjautuneena he pystyvät vastaanottamaan maksun suoraan kassaan tai lähettämään ostajalle linkin maksua varten, tai ohittaa maksamisen kokonaisuudessaan mikäli kyseessä on esimerkiksi edustuslahjakortti tai reklamaation hyvitys lahjakortilla. Lahjakortit voidaan tulostaa paikan päällä tai lähettää asiakkaalle. Nopeaa ja helppoa!

 • Räätälöity lahjakortti

  Joskus tulee tarve luoda täysin räätälöity lahjakortti. Henkilökunta voi luoda juuri asiakkaan toiveiden mukaisen lahjakortin – esimerkiksi "Hyvää syntymäpäivää Vaimolle!" Lahjakortin nimi, teksti, arvo ja hinta ovat kaikki vapaasti määriteltävissä.

 • Kiitos-sähköposti

  Kun asiakas on käyttänyt lahjakorttinsa, saa lahjakortin tilaaja Kiitos-sähköpostin, josta tilaaja tietää ostamansa lahjakortin tulleen käytetyksi. Tämä Kiitos-sähköposti on oiva paikka mainonnalle sekä heräte asiakkaalle!

 • Tuotekohtaiset toimitusmaksut

  Noin 30% tilauksissa valitaan lahjakorttien toimitustavaksi postitoimitus. Kortin kirjoittaminen ja postittaminen on aikaavievää ja kallista – siksi postitse toimitettaville korteille voidaan määrätä kohtuullinen toimitusmaksu, esimerkiksi 5 €

 • Kielivaihtoehdot: suomi, ruotsi & englanti

  Oletuksena lahjakorttikauppa ja tuotteet ovat suomeksi. Muut kielet tarjoamme lisäpalveluna ja tarvittaessa käännämme kaupan vaikka kiinaksi. Huomaathan että myös tuotetiedot on käännettävä jolloin lisäkielet tarkoittavat myös lisätyötä.

HYÖDYT

 • 15% lahjakorteista jää käyttämättä

  On hyvä, että kortteja jää käyttämättä. Ne voidaan kirjata suoraan tulokseksi vanhennettuaan. Mutta olisi vielä parempi, että asiakas tulisi ja käyttäisi palveluja ja syntyisi ylimyyntiä. Entäs jos tietäisittekin jo etukäteen ensi viikolla vanhentuvien korttien omistajien sähköpostiosoitteet ja voisitte markkinoida suoraan heille...?

 • Keskimäärin 30% lisämyyntiä lahjakortin arvon päälle

  Kuinka useasti ravintolan asiakas käyttää vain lahjakortin arvon? Keskimäärin asiakkaat ylittävät lahjakortin arvon noin 30%:lla

 • Lahjakortin saaja on useimmiten uusi asiakas

  Positiivinen kokemus jaetaan lahjan muodossa jollekin läheiselle, joka todennäköisesti ei ole tutustunut palveluihinne. Suuri osa lahjakorttien saajista on uusia asiakkaita.

 • Yli 85% on PDF-toimituksia!

  Yli 85% myydyistä lahjakorteistamme on PDF-muotoisia helpottaen sekä ostajan että myyjän arkea! Ei kirjekuoria, kirjoittamista ja postittamista.

 • Ravintolan näkyvyyden kasvatus verkossa

  Mitä muuta ravintola voi tarjota verkossa menujen lisäksi? Lahjakortteja. Saat näkyvyyttä sekä lahjakorttien ostajien että käyttäjien ansiosta.

 • Kortin voi tilata ajasta ja paikasta riippumatta

  Kaukaisen sukulaisen tai ystävän muistaminen onnistuu näin helposti...

 • Eroon Exceleistä

  Lahjakortti.eu huolehtii niin korttien tarkistamisesta, lunastuksesta ja voimassaoloaikojen seuraamisesta kuin kirjanpidon raportoinnistakin.

 • Asiakasrekisterin kasvatus

  Iso osa lahjakortin tilaajista ja saajista saadaan yrityksesi asiakasrekisteriin

LISÄPALVELUITA

 • Maksun ohitukset

  Käytetään tilanteissa, joissa ei liiku rahaa, esim. asiakkaille hyvitetään jotain reklamaation johdosta tai jos halutaan antaa lahjakortti vaikka markkinointi- tai palkintotarkoituksessa

 • Maksulinkki

  Lisäpalveluna on myös mahdollisuus lähettää nk. maksulinkkejä, joilla voidaan korvata esimerkiksi yritykselle lähetettävät laskut – teet lahjakortit valmiiksi ja lähetät maksulinkin asiakkaan sähköpostiin, ja kortit lähtevät kun asiakas on maksanut kortit maksulinkin avulla! Tilauksen maksaminen tapahtuu samaa maksuyhteyttä käyttäen kuin lahjakorttikauppasi normaalissakin online-myynnissä.

 • Kiintiöt

  Lisäpalveluna tuotteelle voidaan määritellä kiintiö eli maksimimäärä myytäviä tuotteita. Myy kirjoja, lippuja tai houkuttele asiakkaat lahjakorttikauppaasi erikoistarjouksilla!

 • Alennuskoodit

  Voit luoda markkinointikampajoita, joilla alennuskoodilla voidaan antaa euromääräinen tai %-perusteinen alennus valituista tuotteista. Alennuskoodeihin voi myös liittää kiintiöitä.

 • Tuotekategoriat

  Voit antaa tuotteille kategorioita, joilla voidaan suodattaa tuotteita kaupassa. Tämä on hyödyllistä jos myyt suurta määrää tuotteita. Tämä helpottaa asiakkaan valintapäätöstä.

 • Pikamyyntiliittymä

  Suurten ketjujen myyntipalvelulle tarkoitettu työkalu, joka auttaa myymään nopeasti suuren määrän lahjakortteja

 • Palkintokortti

  Ostajalle voidaan tarjota palkintoa ostoksesta, esim. ostajalle lähetettävässä tilausvahvistuksessa on ostajalle ilmainen lahjakortti

 • Mobiililunastaminen

  Lahjakortti.eu:n mobiilisovelluksella voit lunastaa ja myydä lahjakortteja nopeasti käyttäen 2D-koodia.

 • Hinnan ei tarvitse olla sama kuin arvo

  Tuotteen hinta voi olla eri kuin sen arvo. Tätä voidaan tehokkaasti käyttää mm. alennuskampanjoissa – "Nyt 40 Euron lahjakortti 30 Eurolla!" Muista, että keskimääräinen lahjakortin 30% ylimyynti laimentaa alennuksen mitättömäksi.

 • Korttien myynti ja voimassaoloaika

  Lahjakorttituotteiden myyntiajat voidaan määritellä päivän tarkkuudella esim. 1.1.2016 – 30.4.2016. Samalla tavalla tuotteen voimassaoloaika voidaan määritellä vaikka vain yhdeksi päiväksi!

 • Räätälöity lahjakorttipohja

  Lisäpalveluna räätälöimme lahjakorttipohjasta juuri sellaisen kuin haluat.

 • Monikielisyys

  Oletuksena lahjakorttikauppa ja tuotteet ovat suomeksi. Muut kielet tarjoamme lisäpalveluna ja tarvittaessa käännämme kaupan vaikka kiinaksi. Huomaathan että myös tuotetiedot on käännettävä eli lisäkielet tuovat myös lisätyötä.

 • Tuotehallinta

  Voit muokata myytävien tuotteiden tekstejä, julkaisuaikoja ja kuvia mielesi mukaan.

 • Adwords ja Facebook-kampanjat

  Miten asiakkaat löytävät kotisivuillesi tai lahjakorttikauppaasi? Huonosti, ellei siitä kerrota kenellekään... On erittäin tärkeää kertoa uudesta tavasta ostaa lahjakortteja niin kotisivuillanne kuin myös ravintolan tiloissa, mutta myös verkossa voidaan nostaa meteliä! Lahjakortti.eu:n "entry level" online markkinointikampanjoilla saat lentävän lähdön!

 • Kassaintegraatiot

  Kassaintegraatiot on toteutettu Kassamagneetin ja Tulopos:n kanssa yhteensopiviksi. Lahjakortti.eu:n palvelumaksut eivät sisällä kassantoimittajan mahdollisia toimitus-, asennus- tai ylläpitokuluja

 • Varausmoottorirajapinta

  Hotelengine.eu varausjärjestelmässäsi voidaan käyttää lahjakorttia huonevarauksen maksussa.

 • Vanhentuneiden lahjakorttien lukitseminen

  Vanhentuneet lahjakortit voidaan lukita kirjanpitoon, jolloin niiden voimassaoloaikaa ei voi enää pidentää. Tällöin vuosittainen kirjanpito pysyy hallinnassa.

 • Lahjakorttien toimituspalvelut

  Voimme lähettää postitse toimitettavat lahjakortit puolestasi, niin säästyt ylimääräiseltä vaivalta.

KIINNOSTUITKO? JÄTÄ YHTEYSTIETOSI, NIIN OTAMME YHTEYTTÄ

VOIT MYÖS SOITTAA!
010 820 5215

powered by Verkkotaito