PRESENTKORT.FI

FÖRSÄLJNING AV PRESENTKORT KAN VARA EXTREMT ENKELT

SÄ HÄR FUNGERAR PRESENTKORTSBUTIKEN

SKRÄDDARSYDD FÖR ERT FÖRETAG

Här brevid hittar du vår exempelshop ”Ravintola Pihvi ja Punaviini”. Klicka här för att bekanta er med den.

Presentkortsshopen skräddarsys för ert företag. Vi använder er egna logo samt bakgrundsbilderna/färgerna tas från era egna websidor. Kontaktuppgifterna hittas på websidans nedre kant. På det sättet upplever kunden att han eller hon stannar på samma sida och förtroendet för att handla ökar. Genom Tilläggstjänsterna är det möjligt att skräddarsy presentkortsshopen och dess produkter just enligt Era önskemål!

Räätälöity yrityksesi näköiseksi

ENKEL OCH SNABB ATT ANVÄNDA

Köpandet är gjort lätt - efter att du valt produkten är det endast 2-3 steg till betalande. Beställaren fyller endast i de mest nödvändiga uppgifterna. En enkel köpprocess underlättar försäljningen märkbart! Ostaminen on tehty helpoksi ja suoraviivaiseksi - tuotteen valinnasta maksamiseen päästään 2-3

Betalningen sker i den betalningstjänsterbjudarens tjänst du väljer. Maksu tapahtuu valitsemasi maksupalveluntarjoajan palvelussa (Checkout, Nets, Paytrail, Lindorff). Om ert företag ännu inte har egen betalningtjänst, hjälper vi er gärna med valet.


Ostoskori

KUNDEN FÅR PRESENTKORTET GENAST EFTER INKÖPET

Nätbutiken har två olika leveranssätt: PDF-fil per email eller utprintad per post.

Sändningen per email sker automatiskt efter inköpet, vilket innebär att företagaren själv inte behöver ta hand om skickandet av presentkorten (70% av leveranserna sker via epost).

Försäljaren får ett meddelande i sin e-post på de presentkort som beställts via traditionell post. Det innebär att det är enkelt att printa ut presentkortet och skicka det per post. Det är möjligt att automatiskt lägga till en fast vald postningsavgift för detta leveranssätt.

Försäljaren kan välja presentkortets utseende från våra färdiga modeller eller alternativt själv planera det.

Lahjakortit

INLÖSNING AV PRESENTKORT

Presenkortens inlösning sker enkelt och smidigt genom ett nätbaserat applikation. Lättnad i vardagen erbjuds också via Android-mobilapplikationen eller kassaintegrationsmöjligheten.

Kassaintegrationen är möjlig att implementera med Kassamagneettis och Micros/Oracle-produkter. (Mobilapplikationen och kassaintegreringen är avgiftsbelagda tilläggstjänster.)

På samma gång sköts uppföljningen av presentkorten – inga fler Excel- och papperslistor!

Lahjakorttien lunastus

UPPFÖLJNINGS- OCH KONTROLLREDSKAP I SAMMA PAKET

Uppföljningen av presentkorten sker enkelt via rapporteringsverktyget. Du ser snabbt och enkelt hur mycket presentkort har köpts samt hur många är ännu oinlösta.

Bokföraren kan med ett klickande kontrollera bla det öppna saldot, föråldrade kort samt printa ut behövliga bilagor för bokföringen. Försäljningen av presentkort kan också vara lätt!


Raportointi

FÖRSÄLJNING AV PRESENTKORT VID KASSAN

Ofta vill kunden köpa sitt presentkort direkt från försäljningsstället/på plats. Genom vårt användargränssnitt väljer Du produkten i köpkorgen eller skapar fort ett skräddarsytt presenkort för kunden. Betalningen sker i kassan eller kanske Du markerar presentkortet som ett ”Representationskort” för marknadsföringsändamål. Som en Tilläggstjänst kan Du välja exempelvis att skicka en Betalningslink till kundens e-postadress och på det sätter ersätta att skilt skicka en (elektronisk) faktura.


Bekanta dig med exempelshopen här »


Kolla alla fördelar och egenskaper här »


Kolla priser och beställa »

Lahjakorttien myynti kassalta

BESTÄLL EN PERSONLIG AVGIFTSFRI ONLINE-DEMO!

Vår rådgivare visar Dig personligen hur presentkortshopen fungerar i vår via nätet. Online-demon räcker ca 30 min. Enkelt och effektivt!

DU KAN ÄVEN RINGA!
010 820 5215

powered by Verkkotaito