PRESENTKORT.FI

FÖRSÄLJNING AV PRESENTKORT KAN VARA EXTREMT ENKELT

MENESTYVIÄ LAHJAKORTTIKAUPPOJA


Lahjakorttikauppamme ovat olleet menestys mm. seuraaville yrityksille. Järjestelmä on suunniteltu ensisijaisesti hotelli- ja ravintolasektorille, mutta se soveltuu muillekin aloille. Asiakkaidemme joukossa on myös kauneushoitoloita ja kampaamoja.


Ravintola Kaskis

Ravintola Kaskis
Vuoden turkulainen 2014 Erik Mansikka on erityisesti kylmän keittiön velho, ja ravintolan avaukseen melkein lonkalta kehitetty Xoco Kaskis ja sellerikinuski muuttuivat instituutioiksi lähes heti. Erik on myös kolmen tyttölapsen isä ja paimentaa Kaskiksen keittiötiimiä lehmän hermoilla.

Pyynikin panimo

Pyynikin panimo
Pyynikin käsityöläispanimo on tamperelainen vauhdilla kasvava pienpanimo, joka uskoo hyvän kiertokulkuun.

Haikon kartano

Haikon kartano
Hotelli Haikon Kartano - suomalainen, luotettava perheyritys vain noin puolen tunnin ajomatka Helsingistä ja 10 minuuttia idyllisestä Porvoon Vanhasta kaupungista. Palkittu ja monipuolinen kartano-, kylpylä- ja kokoushotelli sijaitsee kauniin kartanopuiston keskellä meren rannalla.

Ravintola Grotesk

Ravintola Grotesk
Uskomme, että ruuan tulee olla rehellistä sekä aitoa ja juuri siten tarjoamme sen. Alusta loppuun käsintehtyä; valitaan parhaat raaka-aineet, valmistetaan ja kypsennetään ne täydellisiksi. Me teemme mitä rakastamme ja rakastamme mitä teemme, se jos mikä on Rock ´n´ Roll!

kultaranta

kultaranta
Kultaranta Resort on skandinaavinen elämys Turun saaristossa. Tarjoamme hengen ja ruumiin ravintoa kaikille, töissä ja vapaa-ajalla.

Brahen kellari

Brahen kellari
Turun vanhin kellariravintola Brahen Kellari elää keskellä uutta Turkua. Kiireetön viihtyvyys, erinomainen sekoitus suomalaisia ja kansainvälisiä makuja sekä asiantuntevan huomaavainen, kotoinen palvelu muodostavat Brahen Kellarin kuulun tunnelman.

Ravintola Harald

Ravintola Harald
Viikinkiteemastaan tunnettu Viikinkiravintola Harald toimii tällä hetkellä seitsemällä paikkakunnalla Suomessa. Hyväntahtoisella huumorilla maustettu palvelu, runsas ja herkullinen ruoka sekä huolella suunniteltu viikinkiteeman mukainen miljöö ovat Haraldin tavaramerkkejä.

Imatran kylpylä

Imatran kylpylä
Imatran Kylpylä toivottaa tervetulleeksi Siniselle Saimaalle ja iloiseen Etelä-Karjalaan. Kylpylän keskeinen sijainti alueen vetovoimaisimmassa matkailukeskuksissa tarjoaa sinulle ylivoimaiset mahdollisuudet viettää aktiivilomaa tai virkistävää kokousta.

Room Escape

Room Escape
Pulmien ja arvoitusten täyteiset huoneemme odottavat neuvokasta ryhmääsi ratkaisemaan niiden haasteet. Tuokaa mukana älykkyytenne, luovuutenne ja looginen ajattelukykynne, sillä niitä tarvitaan huoneista pakenemiseen.

Ravintola Muru

Ravintola Muru
Murun ruoka edustaa perinteistä ranskalaista keittiötä, jossa keskiössä ovat käsityö ja herkät maut. Keittiöpäällikkö Henri Alenin filosofia on yksinkertainen. Valitse paras saatavilla oleva raaka-aine, valmista se suorasukaisesti ja viiniä kunnioittaen. Muuta ei tarvita.

Lilla Roberts

Lilla Roberts
Tervetuloa Lilla Robertsiin, Helsingin uusimpaan, mukavimpaan ja tyylikkäimpään hotelliin. Tiedätkö mitä on “hygge”? Hygge on alunperin tanskaa ja merkitsee kaikkea hyvää ja mukavaa elämässä.

Tiiliholvi

Tiiliholvi
Tervetuloa Tiiliholviin. Komean jugendtalon kellariin, aivan Tampereen ydinkeskustassa, on vain muutama porras Kauppakadulta.

Hotel Kämp

Hotel Kämp
Hotel Kämp henkii ajatonta eleganssia ja eurooppalaista glamouria. Helsingin ylellisimmän hotellin tilavissa huoneissa nautit vierailustasi, olit sitten työmatkalla tai vapaa-aikaa viettämässä. Katso myös muut Kämp Collection Hotelsin lahjakorttikaupat...

Ravintola Demo

Ravintola Demo
Me uskomme erinomaiseen ruokaan keinona yhdistää ihmisiä. Ravintolamme on suunniteltu tarjoamaan tähän paras mahdollinen ympäristö ilman turhaa pokkurointia. Nauraa saa kovaa ja kravatin voi jättää naulaan.

Raatihuoneen klr.

Raatihuoneen klr.
Ravintola Raatihuoneen Kellari sijaitsee keskellä historiallista kivi-Poria, vuonna 1841 valmistuneen C.L. Engelin suunnitteleman Porin Raatihuoneen kellarissa, tunnelmallisten tiiliholvien alla.

Vanajanlinna

Vanajanlinna
Hämeenlinnassa sijaitseva Hotelli Vanajanlinna on tunnettu korkean tason kokous- ja tapahtumahotellina mutta myös erilaisten juhlien ja yksittäisten matkailijoiden kohteena.

Adamantas

Adamantas
Katkennut kynsi tai harveneva ripsi, meiltä löytyy oikea niksi. Pepussa muhkuroita tai varpaassa känsä, me emme ole millässkäänsä. Pehmenee iho, rentoutuu mieli, kauneudenhoito on meidän kieli. Adamantas on kauneushoitola Turussa.

Astara

Astara
Kauneushoitola Sinulle! Astara-hoitolamme hoidot ovat suunniteltu modernille ihmiselle, joka odottaa ihonhoidolta todellisia tuloksia, turvallisesti ja kohtuullisella hinnalla. Astara-hoitolat sijaitsevat Espoon Etelä-Leppävaarassa ja Helsingin Töölössä.

TILAA ILMAINEN HENKILÖKOHTAINEN ONLINE-DEMO

Online-demossa asiantuntijamme esittelee lahjakorttikaupan toimintaa internetin välityksellä. Demo kestää noin 30 minuuttia.

VOIT MYÖS SOITTAA!
010 820 5215

powered by Verkkotaito